• آنچه باید درباره ام وی ام 550 اتوماتیک بدانید!

    ام وی ام 550 یکی از محصولات کمپانی چری می باشد که در سال 2011 تا 2016 به تولید رسید. ایران بعد از چین تنها کشور تولید کننده ام وی ام 550 می باشد. این خودرو به دلیل راحتی و اقتصادی بودن آن بسیار مناسب خانواده می باشد و طرفداران زیادی پیدا کرد.

    ام وی ام 550 و ام وی ام 530 از نظرمشخصات فنی و پلتفرم تفاوت زیادی با هم ندارند و تفاوت های آن به موارد ظاهری و اپشن ها ختم می شود. در واقع چری با عرضه این مدل از E5 یا همان MVM 550 با تغییرات ظاهری که ایجاد کرد این ماشین را کاربر پسند تر جلوه داد.

     

    طراحی ام وی ام 550

    طراحی ام وی ام 550 ، حاصل فیس لیفت اساسی چری روی مدل A5 یا ام وی ام 530 می باشد. دراین تغییر خطوط تیز بدنه حذف شدند و جای آن ها را خطوط منحنی گرفت. این خودرو نسبت به 530 ساده تر طراحی شده است اما به طور کلی تغییرات زیادی در ان مشاهده نمی شود.

    نمای داخلی ام وی ام 550

    در ماشین ام وی ام 550 از رنگ های مشکی و کرم استفاده شده است و جنس اکثر قطعات ان از پلاستیک خشک ساخته شده است که با توجه به اقتصادی بودن آن قابل انتظار است. بر روی فرمان خودرو تعدادی دکمه تعبیه شده است که برای کنترل سیستم صوتی طراحی شده است. هر دو نسخه ی ام وی ام 550 هم اتوماتیک و هم دستی  به نمایشگر سیستم صوتی مجهز شده اند. این اپشن باعث می شود که ظاهر کابین جذاب تر و زیبا تر شود.

     

    مشخصات MVM 550

    ام وی ام 550 با پیشرانه 2 لیتری تنفس طبیعی روانه بازار شد. این پیشرانه حداکثر 139 اسب بخار قدرت و 182 نیوتن متبر گشتاور تولید می کند. خوشبختانه مدیران خودرو این مدل را با دو نوع گیربکس 5 سرعته دنده ای و اتوماتیک وارد بازار کرد و به همین دلیل مخاطبان بیشتری را به سمت خود جذب کرد. شتاب و کشش ام وی ام 550 در نسخه ی دنده ایی ان بسیار بیشتر از نسخه اتوماتیک آن می باشد. 

    مشخصات فنی

    نام خودرو : ام وی ام 550 اتوماتیک

    کشور سازنده : چین

    سال (طراحی)  : 2014

    موتور : 4 سیلندر 16 سوپاپه

    حجم موتور : 1971 سی سی

    تنفس موتور : تنفس طبیعی

    انتقال نیرو : دیفرانسیل جلو

    حداکثر قدرت : 139 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه

    حداکثر گشتاور : 182 نیوتن متر در 4300 دور در دقیقه

    جعبه دنده : از نوع CVT

    حداکثر سرعت : 175 کیلومتر در ساعت

    وزن : 1366 کیلوگرم

    اندازه (میلیمتر) : 4580 طول - 1760 عرض - 1483 ارتفاع

    فاصله بین دو محور : 2600 میلیمتر

     

    امکانات و ویژگی های ام وی ام 550

    کیسه هوا : کیسه هوا برای سرنشینان جلو

    سیستم صوتی : قابلیت پخش سی‌دی و کنترل سیستم صوتی از روی فرمان – چهار عدد بلندگو

    ترمز و پایداری : ABS – EBD – ترمزهای دیسکی برای هر چهارچرخ

    دیگر امکانات : چراغ مه‌شکن جلو و عقب – سانروف – سنسور دنده عقب – روکش چرمی صندلی‌ها – رینگ‌های آلومینیومی – تنظیم برقی آینه‌های جانبی

     

    تعمیرتخصصی گیربکس اتوماتیک ام وی ام 550

    تعمیر گیربکس ام وی ام 550 ، از جمله خدمات تخصصی تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک گنجی می باشد. در صورتی که گیربکس ماشین ام وی ام 550 شما دچار ایراد شد ، می توانید ابتدا ویدیو های آموزشی در رابطه با گیربکس را مشاهده کنید تا متوجه ایراد آن شوید و سپس تماس بگیرید تا از همکاران ما در رابطه با تعمیر گیربکس مشاوره رایگان دریافت کنید. تعمیرگاه تخصصی گیربکس گنجی

    هزینه تعمیر گیربکس ام وی ام 550

    مسلما  بحث هزینه یکی از مهمترین مسائل در تعمیر یا تعویض قطعات خودرو می باشد.با توجه به چینی بودن خودروی ام وی ام ۵۵۰ و عدم وفور قطعات آن در بازار و نبود ثبات در بازار،  به شما مشتریان عزیز پیشنهاد می شود تا برای اطلاع از جزئیات دقیق و قیمت قطعات و تعمیر گیربکس با شماره های ما در تماس باشید. کارشناسان ما آماده پاسخ گویی به سوالات شما مشتریان عزیز می باشند. همچنین می توانید برای جلوگیری از آسیب دیدن قطعات گیربکس به صفحه تست گیربکس ام وی ام 550 مراجعه کنید با هشدارها و علائم خرابی گیربکس mvm 550 اشنا شوید و در صورت مشاهده کوچکترین نشانه هایی از علائم خرابی گیربکس به تعمیرگاه مراجعه کنید.

         

    تست گیربکس ام وی ام 550 تست گیربکس ام وی ام x33 تست گیربکس ام وی ام x22

  • نقد و بررسی ام وی ام X33 و تعمیر گیربکس آن

    در این مقاله از سایت گنجی گیربکس قصد داریم ماشین ام وی ام X33 را مورد نقد و بررسی قرار دهیم و همچنین در رابطه با گیربکس آن اطلاعات مفید و کاربردی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم. پس با ما همراه  باشید.

    ماشین ام وی ام X33 ، محصولی از کمپانی خودروسازی چری می باشد که در سال 2014 در نمایشگاه پکن با نام Tiggo3 به بازار عرضه شد.

     

    x33 نقد و بررسی ماشین ام وی ام

    معرفی و بررسی ام وی ام x33

    MVM x33 برای اولین بار در سال 1393 روانه بازار شد. این خودرو از نظر فنی و ظاهری بارها فیس لیفت شده است. کمپانی مدیران خودرو در سال 2020 این خودرو را با نام mvm x33s با همان فیس لیفت و سبک و سیاق جدید وارد ایران کرد.

    از آنجایی که کراس اوورهای کامپکت در ایران  بسیار محبوب هستند، این خودرو مورد توجه واقع شده است و بازار خوبی در ایران دارد. همچنین سوخت کم ام وی ام x33 ، فضای مناسب کابین و صندوق و مهمتر از همه طراحی جذاب باعث می شود که این خودرو گزینه ایده الی برای خانواده های ایرانی باشد.

    طراحی ام وی ام x33 ، بسیار ساده و جذاب می باشد. همین امر موجب شده که طرفداران زیادی را به سمت خود جذب کند.بنابراین اگر هدف شما داشتن خودرویی سبک و راحت است ام وی ام x33 گزینه مناسبی برای شما می باشد.

     

    بررسی  تخصصی مشخصات mvm x33

    این خودرو با طول 4285 میلی متر، عرض 1764 میلی متر و ارتفاعی حدود 1705 میلی متر وارد بازار شد. این خودرو مجهز به یک موتور بنزینی می باشد و گیربکس ان از نوع 7 سرعته و دیفرانسیل جلو می باشد.

    برای آشنایی با گیربکس ام وی ام x33 و اشنایی با هشدارها و علائم ناشی از خرابی گیربکس به صفحه ویدیو های آموزشی خودرو mvm x33 مراجعه کنید.

    تعداد سیلندر : 4 سیلندر

    تنفس موتور : تنفس طبیعی

    حداکثر توان : 139 اسب بخار

    نوع جعبه دنده : 5 دنده دستی

    انتقال نیرو : دیفرانسیل جلو

    کلاس بدنه : کراس اوور

     

    مشخصات فنی ام وی ام x33

    نام خودرو : ام وی ام x33

    کشور سازنده : چین

    سال طراحی : 1389

    موتور : 4سیلندر 16 سوپاپه

    حجم موتور : 1971 سی سی

    حداکثر قدرت : 139 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه

    حداکثر گشتاور : 180 نیوتن متر در 4300 دور در دقیقه

    شتاب 0 تا 100 ثانیه : 15 ثانیه

    حداکثر سرعت : 170 کیلومتر بر ساعت

    وزن : 1375 کیلوگرم

    فاصله بین دو محور : 2510 میلیمتر

    مصرف سوخت ام وی ام x33

    حجم باک : 57 لیتر

    استاندارد آلایندگی : یورو 4

    ترکیبی : 9.5 لیتر در هر صد کیلومتر

     

    امکانات ام وی ام x33

    کیسه هوا : کیسه هوا سرنشینان جلو - مجموعا 2 کیسه

    سیستم صوتی : سیستم پورت mp3  با پورت USB ومجهز به 4 بلندگوی استریو

    ترمز و پایداری : ABS - EBD

    امکانات دیگر ام وی ام X33 : سنسور دنده عقب - صندلی با روکش چرمی - سان روف برقی - کنترل سیستم صوتی بر روی غربیلک فرمان - کامپیوتر سفری - آینه های جانبی برقی - شیشه بالابر برقی برای 4 بر

     

    تعمیر گیربکس ام وی ام X33

    تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام X33

    ام وی ام X33 از ماشین های مدنظر تعمیرگاه گیربکس گنجی می باشد که تعمیر ان به صورت تخصصی و زیر نظر افراد و کارشناسان با تجربه انجام می شود. در ادامه مقاله به صورت تخصصی به بررسی گیربکس MVM X33 می پردازیم.همچنین اگر تمایل دارید که با هشدار ها و خرابی های ناشی از گیربکس ام وی ام X33 آشنا شوید  به صفحه مشکلات رایج در گیربکس اتوماتیک ام وی ام X33 مراجعه کنید.

     

    هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام x33

    هزینه‌ی تعمیر گیربکس x33 اتوماتیک، به نوع مشکل و در نتیجه روش حل آن بستگی دارد. گیربکس‌های اتومات نیاز به سرویس‌های دوره‌ای منظمی دارند. .تعویض روغن گیربکس x33 یکی از مهم‌ترین کارها در سرویس این خودرو می‌باشد. برای جلوگیری از خرابی های قطعات گیربکس حتما این سرویس هارا جدی گرفته و زیر نظر افراد با تجربه انجام دهید.

     

    حرکت نکردن ام وی ام x33 در دنده جلو و عقب  جون نداشتن دنده عقب MVM X33 در سراشیبی   ایراد شایع X33

    مشکل x33 در رمپ پارکینگ   تست گیربکس ام وی ام x33   مشکل تعویض دنده ام وی ام x33

  • تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک تیگو 5

    تیگو 5 اولین خودروی تحت برند چری می باشد که به وسیله کمپانی مدیران خودرو در کشورمان عرضه می شود. تیگو 5 یک کراس اوور دیفرانسیل جلو است و برای سفرهای جاده ای ساخته نشده اما به دلیل ارتفاع مناسب حسی مشابه خودروهای شاسی بلند واقعی را به سرنشینان منتقل می کند.چری تیگو 5 به دلیل امکانات کامل، سواری نرم و راحت ، طراحی قابل قبول داخلی و خارجی ، فضای نسبتا جادار مورد استقبال مشتریان قرار گرفته و موفق شده به عنوان یک ماشین خانوادگی ، سرویس نسبتا مطلوبی را به مشتریان خود ارائه دهد.در خودروی تیگو 5 از پیشرانه تنفس طبیعی استفاده شده که همین امر موجب می شود که هزینه استهلاک و نگهداری آن در مقایسه با رقبای خود پایین تر باشد و با ترمزها و ایمنی مناسب  تا حد زیادی قابل اعتماد باشد.

    طراحی داخلی تیگو 5

    نسخه اولیه تیگو 5 ، که مدت زمان کوتاهی مهمان مدیران خودرو بود از ظاهر نسبتا ساده ای برخوردار بود. در نسخه جدید چراغ ها ، جلو پنجره صندوق و سپرها مورد بازبینی و اصلاحات قرار گرفته بودند. طراحی داخلی تیگو 5 نیز مانند طراحی ظاهری آن ، بسیار مدرن و جذاب و گرم بوده و در کابین ازاستایل های لوکس استفاده شده است. ارگونومی فضای داخلی بسیار مناسب بوده وصندلی های تیگو 5 با روکش چرمی پوشانده شده است.  داشبورد خودرو نیز بسیار زیبا و کاربردی طراحی شده است. به طوری کلی کابین خودرو بسیار جادار و کاربردی طراحی شده است.

    ماشین تیگو 5 از امکانات زیادی مانند : صندلی چرمی ، برقی ، مانیتور 7.5 اینچی لمسی ، کروز کنترل ، سیستم روشن شدن موتور بدون کلید ، فرمان برقی ، فرمان چرمی ، دوربین دید عقب ، سنسور پارک ، تنظیم الکترونیکی چراغ ها ، سیستم تهویه مطبوع خودکار و سانروف برقی برخوردار است.

    این خودرو از نظر ایمنی نیز شرایط مطلوبی دارد و توانسته از موسسه C-NCAP چین ۵ ستاره ایمنی دریافت کند. این خودرو در مدل معمولی مجهز به ۲ ایربگ برای سرنشینان جلو بوده و در مدل فول آپشن ایربگ‌های جانبی افزوده می‌شوند.

     تیگو 5 دارای سیستم ترمز EBD و ABS است و از سیستم TCS نیز برای جلوگیری از هرزگردی خودرو بهره می‌برد.اما تیگو ۵ مجهز به سیستم HBD بوده که در صورت عملکرد سیستم ترمز معمولی، سیستم ترمز ثانویه عملکرد سیستم ترمز را به عهده گرفته و قادر به ایجاد نیروی ترمز مطلوب جهت کاهش سرعت می‌باشد. همچنین سیستم HHC نیز به راننده کمک می‌کند تا زمانیکه در یک سراشیبی متوقف بوده و قصد دارد به سمت بالا شروع به حرکت نماید، از حرکت رو به عقب خودرو جلوگیری کند.

     

    مشخصات فنی تیگو 5

    نام خودرو : تیگو 5

    کشور سازنده : چین

    سال (طراحی) : 2014

    موتور : 4 سیلندر 16 سوپاپه

    حجم موتور : 1971 سی سی

    تنفس موتور : تنفس طبیعی

    انتقال نیرو : دیفرانسیل جلو

    حداکثر قدرت : 139 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه

    حداکثر گشتاور : 182 نیوتن متر در 4300 دور در دقیقه

    جعبه دنده :CVT با 7 دنده در حالت دستی

    بدون عنوان

    تعمیر گیربکس اتوماتیک Tiggo 5

    تعمیر گیربکس اتوماتیک تیگو 5 یکی از خدمات تخصصی تعمیرگاه گیربکس گنجی می باشد. 

    گیربکس تیگو 5 از نوع  CVT و هفت سرعته می باشد. گیربکس های اتوماتیک به دلیل اینکه ساختار پیچیده ای دارند ، بسیار حساس هستند. بنابراین اولین قدم برای جلوگیری از خرابی گیربکس تیگو 5 ، آگاهی از هشدارهایی است که نشان از خرابی این نوع گیربکس ها می دهد. 

    برای آگاهی از مشکلات گیربکس اتوماتیک تیگو 5 به صفحه مشخصات تیگو 5 مراجعه کنید و با دیدن ویدیو های آموزشی  و خواندن مقاله در مورد گیربکس ماشین تیگو 5 خود از هزینه های هنگفت ناشی از گیربکس جلوگیری کنید.

     مزایای تعمیرگیربکس در تعمیرگاه گیربکس گنجی به صورت زیر می باشد : 

    خودرو بر رایگان

    خودرو بر رایگان برای خودروهای فاقد حرکت در محدوده غرب تهران

    گارانتی بی قید و شرط

    ارائه فاکتور سر برگ دار با مهر گارانتی بی قیدوشرط جهت خدمات و گیربکس های تعمیری

    مشاوره عیب یابی رایگان همراه با دستگاه دیاگ

    نازل ترین قیمت منطقه غرب تهران
    باز شدن گیربکس در حضور مشتری

     

     

    گاز هرز خوردن تیگو 5   دنده عوض نشدن تیگو 5   حرکت نکردن ماشین در حالت D   صدای زوزه در گیربکس تیگو 5   دنده عقب نرفتن تیگو 5

     

  • تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک آریزو 5 و هزینه تعمیر آن

    تعمیر گیربکس اتوماتیک آریزو 5 یکی از خدمات تخصصی تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک  گنجی می باشد.

    در ادامه مقاله ابتدا به بررسی ماشین اریزو 5 و سپس به طور تخصصی به گیربکس آن و هزینه ی تعمیر و نگهداری ان می پردازیم.

     

    معرفی و مشخصات کامل اریزو 5

    برند چری برای اولین بار در سال 1997 تاسیس شد و با قدمت 25 ساله ، جزو جوانترین شرکت های خودرو سازی می باشد که با توسعه محصولات جدید و استفاده از تجربیات  شرکت های بزرگ خودرو سازی امروزه به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های خودروسازی چین لقب گرفته  و محصولاتی با کیفیت بالا روانه بازار می کند. شرکت چری در سال 2003 توانست بزرگترین صادر کننده خودرو به سایر کشورها شود.

    یکی از محصولات پرفروش این کمپانی را می توان خودروی سدان چری اریزو 5 معرفی کرد که برای اولین بار در سال 2016 میلادی راه اندازی شد و به لطف مدیران خودرو شریک اصلی چری بازار ایران عرضه شد.

    آریزو 5 ، یک سدان  زیبا و کاربردی می باشد که هم برای مصارف شهری بسیار مناسب و کارا می باشد و هم  برای سفر های جاده ای به اندازه کافی جادار و مناسب می باشد.

     

    مشخصات  فنی اریزو 5 

    گیربکس : CVT

    حجم موتور : 1.5

    پیشرانه : 4 سیلندر

    محور محرک : دیفرانسیل جلو

     

    عملکرد فنی اریزو 5

    قدرت : 116 اسب بخار

    گشتاور : 141 نیوتن متر

    شتاب : 11.8 ثانیه

    سرعت : 180 کیلومتر بر ساعت

     

    طراحی ظاهری اریزو 5

    از مهم ترین ویژگی های طراحی ظاهری چری آریزو 5 می توان به مواردی همچون جلو پنجره بزرگ ، مجهز به نوار کرومی ، چراغ های کشیده دارای دیلایت در نمای جلویی ، خطوط زاویه دار و کشیده در نمای کناری و رینگ های 17 اینچی اسپرت ان اشاره کرد.

    نمای عقب آریزو 5 به تنهایی ظاهری زیبا و جذاب دارد ، اما به دلیل ناهماهنگی با سایر قسمت های خودرو می توان گفت که ضعیف ترین قسمت آریزو 5 طراحی نمای عقب ماشین می باشد.

    طراحی داخلی اریزو 5

    از مهم ترین ویژگی هاو مزایای ماشین آریزو 5 در طراحی داخلی ان می توان به کیفیت بالای متریال استفاده شده در کابین ماشین ، ارگونومی بسیار خوب صندلی ها ،روکش فرما ن ، کنسول وسط و بخش میانی درب ها اشاره کرد که ترکیب این ها در  کنار هم به خودرو راحتی و ظاهری زیبا بخشیده است.

    همچنین از معایب چری آریزو 5 می توان از مواردی مانند تنظیمات دستی صندلی به جای تنظیمات برقی و فضای کم و نامناسب برای سه سرنشین عقب اشاره کرد.

     

    تعمیر گیربکس اتوماتیک چری آریزو 5

    تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام X33

     

    همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم ، آریزو 5 از جمله ماشین های مورد نظر تعمیرگاه گیربکس گنجی می باشد که تعمیر گیربکس آن زیر نظر افراد متخصص و با تجربه انجام می شود.

    با من همراه شوید تا در این مقاله هر انچه باید در مورد گیربکس آریزو 5 بدانید را در اختیار شما قرار دهم.

    مشخصات گیربکس آریزو 5

    کمپانی چری در آریزو 5برای دستیابی به قدرت و شتاب بیشتر اقدام به نصب یک پیشرانه 1.5 لیتری توربو شارژ بر روی لاین خودرو کرد تا توان خروجی آن را افزایش دهد. این نیروی تولیدی پیشرانه از طریق یک گیربکس اتوماتیک ضریب متغیر CVT به چرخ های جلو منتقل می شود. 

    گیربکس اتوماتیک ماشین های چینی از جمله آریزو 5 به دلیل انتقال گشتاور موتور از طریق جریان روغن به گیربکس و ساختار هیدروالکترومکانیکی ان نسبت به ماشین هایی که دنده دستی دارند نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتری دارند بنابراین لازم است که هر راننده اریزو 5 راهکار های مراقبت و نگهداری گیربکس اتوماتیک  را بداند و با اگاهی کامل از خرابی گیربکس و هزینه های هنگفت ناشی از آن جلوگیری کند.

    خطاهای گیربکس اریزو 5 را جدی بگیرید!

    هنگامی که با پیغام خطای گیربکس مواجه شدید و یا چراغ چک روشن شد ، حتما مشکلی در عملکرد خودرو به وجود آمده است ، بنابراین در صورت مشاهده کوچکترین علائم از خرابی گیربکس آریزو 5 سریعا به تعمیرگاه مراجعه کند.

    برای آگاهی کامل از نشانه ها و علائم خرابی گیربکس اتوماتیک می توانید به صفحه مشکلات گیربکس آریزو 5 مراجعه کنید و در صورت مشاهده مشکل درخواست  مشاوره دهید.

     

    هزینه تعمیر گیربکس چری آریزو 5

    یکی از مهم ترین مسائل در هنگام تعویض یا تعمیر قطعات خودرو هزینه ان می باشد.

    با توجه به چینی بودن خودرو چری آریزو 5 و عدم وفور قطعات ان در بازار و نبود ثبات در بازار ، گنجی گیربکس به شما مشتریان عزیز پیشنهاد می کند تا برای اطلاع از جزئیات دقیق و قیمت قطعات و تعمیر گیربکس با شماره های موجود در سایت در تماس باشید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.

     

     

    تعمیر گیربکس آریزو 5  دنده عقب نرفتن Arrizo 5 سنگین حرکت کردن Arrizo 5 مشکل دل زدن گیربکس آریزو 5

    صدای زیاد در گیربکس آریزو 5  دنده عقب نرفتن ماشین آریزو 5

  • تعمیر تخصصی گیربکس چری

    تعمیر تخصصی گیربکس چری

    خودرو های چری تیگو 5 - تیگو 7 و چری آریزو 5 و چری آریزو 6 از عمده مدل هایی هست که تعمیر کاران ما کاملاً مسلط و با دانش فنی بالا اقدام به تعمیر گیربکس آنها می کنند.

    از محبوب ترین خودرو های چری در ایران می توان به تیگو 5 اشاره کرد. 

    در آذرماه 1394 چری به‌عنوان برند لوکس مدیران‌خودرو، نخستین محصولش را در قالب کراس‌اوری با نام تیگو5 راهی بازار کرد؛ خودرویی که از نظر مشخصات فنی به مدل ارزان‌تر ام‌وی‌ام X33 شباهت دارد اما به لطف تجهیزات رفاهی بیشتر، طراحی به روزتر و عایق‌‌بندی بهتر، بازار پر رونقی در ایران دارد. تیگو5 تا قبل از آمدن نسخه فیس‌لیفتش در سال 96 تنها در دو تیپ «لاکچری» و «اکسلنت» فروخته می‌شد

     

    چری تیگو5

     

    زیر کاپوت تمامی مدل‌های چری تیگو 5 یک موتور 1971 سی‌سی 4 سیلندر قرار دارد.

    این موتور تنفس طبیعی از حداکثر توان تولید 139 اسب‌بخار قدرت و 182 نیوتن‌متر گشتاور برخوردار است و چنین نیرویی را به‌ وسیله یک گیربکس 7 سرعته CVT ساخت شرکت بوش (BOSCH) آلمان به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند.

    شتاب صفر تا صد کیلومتر این کراس‌اوور ۱۵۳۷ کیلوگرمی حدود ۱۴ ثانیه ارزیابی می‌شود و مصرف سوخت ترکیبی آن نیز حدود ۹ لیتر در هر صد کیلومتر است که در فضای شهری این مقدار مصرف گاها تا حد غیرقابل انتظاری افزایش پیدا می‌کند.

    هزینه تعمیر گیربکس چری تیگو ۵

    هزینه و دستمزد تعمیرات گیربکس اتوماتیک تیگو ۵ یکی از سوالات متداول صاحبان این خودرو است.

    واقعیت این است که هزینه تعمیرات چنین خودرویی به عوامل زیادی بستگی دارد.

    برای مثال اگر مشکل بسیار جدی باشد، باید گیربکس به طور کامل پیاده شده و فرآیند تعمیر – البته پس از تایید شما – آغاز شود.

    تمام تلاش متخصصان ما تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروی شما در سریع ترین زمان ممکن با کم ترین هزینه ممکن است.

    تلاش میکنیم تا حد امکان اگر قطعه ای نیاز به تعویض ندارد، تعویض نکنیم و تنها با سرویس قطعه مشکل گیربکس را رفع کنیم.

    به طور کلی باید برای تعیین قیمت و دستمزد تعمیرات، گیربکس خودروی شما باید توسط دستگاه تست شود و پس از تعیین مشکل اصلی، پس از تایید شما، فرآیند تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروی شما آغاز میشود.

    شما میتوانید برای تعیین وقت مراجعه حضوری با ما تماس حاصل فرمایید.

  • تعمیر تخصصی گیربکس جیلی

    تعمیر تخصصی گیربکس انواع جیلی سواری و جیلی شاسی بلند

     

    جیلی سواری

    جیلی امگرند EC7 (سواری)

     

    جیلی x7

    جیلی امگرند X7 (شاسی بلند)

     

    گیربکس جیلی

    تعمیر گیربکس اتوماتیک جیلی ( CVT )

     

    خودرو جیلی امگرند از گیربکس اتوماتیک CVT - Tiptroink شش سرعته بره می برد که با کیفیت بالا و عملکرد قابل قبول نسبت به رقبای چینی خود توانسته سهم زیادی از بازار خودرو های چینی را به خود اختصاص دهد.

     

    علائم خرابی گیربکس اتوماتیک جیلی

    1- در صورت پیغام خطا گیربکس و روشن شدن چراغ چک
    2- هر چقدر پدال گاز فشرده شود به سرعت خودرو افزوده نمی شود.
    3- ماشین درحال حرکت نباید در بین تعویض دنده ها گاز هرز (اضافه) یا ضربه (تقه) داشته باشد ساعت یا valve body
    4- شنیدن صدای عجیب از گیربکس یا دنده به راحتی تعویض نمی شود.

     

    شرایط نگهداری گیربکس جیلی

    برای نگهداری بهینه و جلو گیری از خرابی گیربکس جیلی بهتر است روغن گیربکس را هر 30 تا 40 هزار کیلیومتر تعویض کنید 

     

    چرا باید سرویس های دوره ای را جدی بگیرید ؟

    شاید در نگاه اول سر.یس دوره ای امری وقت گیر و پر هزینه به نظر برسد ولی باید بدانیم اگر سرویس های خودرو به درستی انجام شود و خودرو حداقل سالی یک بار چک شود می توان با هزینه کم خرابی های کوچک را برطرف کرد اما اگر این سرویس ها به موقع انجام نشود ممکن هست آسیب های جدی به خودرو وارد شود که تعمیر آن مستلزم هزینه و وقت بسیار زیادی باشد

     

    خطا های گیربکس جیلی امگرند

    در صورت روشن شدن چراغ چک یا هنگامی که گیربکس پیغام می دهد بهتر است هرچه سریع تر خودرو به تعمیرگاه تخصصی گیربکس مراجعه کند 

    چشمک زدن دنده در کامپیوتر سفری مثلاً چشمک زدن D

    آهسته حرکت کردن خودرو با فشردن پدال گاز

    وجود صدا های عجیب در هنگام تعویض دنده

    سخت عوض شدن دنده ها 

     

    هزینه تعمیر گیربکس جیلی چقدر است ؟

    با توجه به کمبود قطعات و نوسانات قیمت قطعات پیشنهاد می شود برای عیب یابی و برآورد هزینه و اطلاع از جزئیات دقیق خدمات با تیم گنجی گیربکس تماس بگیرید.

    همکاران ما آماده پاسخ گویی به شما عزیزان می باشند.

         

    نکات کلیدی جیلی

  • تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک

    تخصص ما تعمیر گیربکس اتوماتیک انواع خودرو های چینی از جمله :

    لیفان های کراس اوور x50 - x60 - x70 

     Lifan های سواری سری : 520 - 620 - 820

    خودرو های جیلی : X7 - ec7 - ec7rv - Emgrand امگرند

    خودرو های jac : جک s3 - s5 - J3 - J4 - J5

    مدیران خودرو : mvm 110 - 315 - 530 - 550 - x22 - x33 - x55 

    برلیانس : brilliance h320 - h330 - cross

    faw : بسترن

    و انواع خودرو های ژاپنی - آلمانی - کره ای 

    هیوندای - کیا - هوندا - تویوتا - نیسان - مزدا - سانگیانگ - میستوبیشی 

    Hyundai - kia - honda - toyta - nissan - mazda - ssangyong - mitsubishi

    مجموعه گنجی گیربکس از سال ۹۴ به صورت تخصصی در امور گیربکس اتوماتیک شروع به فعالیت کرده و دارای مدارک بین المللی از شرکت های هیوندا کیا نیسان تویوتا و خودروهای چینی میباشد مجموعه گنجی گیربکس مجموعه ایی میباشد که گیربکس رو در حضور خود مشتری باز کرده و کلیه خدمات انجام شده بر روی خودرو را گارانتی بی قیدوشرط می‌کند.

               

           

    تعمیر گیربکس جیلی تعمیر گیربکس ام وی ام تعمیر گیربکس چری تعمیر گیربکس آریزو 5 تعمیر گیربکس سانتافه

    تعمیر گیربکس ام وی ام 550 تعمیر گیربکس کیا سراتو تعمیر گیربکس نیسان تیانا تعمیر گیربکس سایپا آریو

    تعمیر گیربکس H30 Cross تعمیر گیربکس چانگان تعمیر گیربکس BYD S6 تعمیر گیربکس رنو کپچر

  • گیربکس های اتوماتیک چگونه کار می کنند؟

    اگر تا به حال خودرویی با گیربکس اتوماتیک رانده باشید، می دانید که دو تفاوت بزرگ بین گیربکس اتوماتیک و گیربکس دستی وجود دارد :

    1. در خودروهای گیربکس اتوماتیک پدال کلاچ وجود ندارد.

    2. در خودروهای گیربکس اتوماتیک تعویض دنده وجود ندارد.

    3. هنگامی که گیربکس را در درایو قرار می دهید ،همه چیز به صورت خودکار است.

    گیربکس اتوماتیک (به علاوه مبدل گشتاور آن ) و گیربکس دستی (با کلاچ آن ) دقیقاً یک کار را انجام می دهند، اما آنها این کار را به روش های کاملاً متفاوت انجام می دهند. 

    در این مقاله، به بررسی گیربکس اتوماتیک می پردازیم. هدف از گیربکس اتوماتیک که به موتور اجازه دهد در محدوده سرعت کم خود کارحرکت کند و در عین حال طیف وسیعی از سرعت های خروجی را ارائه دهد.

    بدون گیربکس، خودروها به یک نسبت دنده محدود می‌شوند و این نسبت باید انتخاب شود تا خودرو بتواند با حداکثر سرعت مورد نظر حرکت کند. اگر می‌خواهید حداکثر سرعت 80 مایل در ساعت داشته باشید، نسبت دنده شبیه به دنده سه در اکثر خودروهای گیربکس دستی خواهد بود.

    احتمالاً تا به حال تجربه رانندگی با خودروی دنده دستی را با استفاده از دنده سوم نداشته اید. اگر این کار را می‌کردید، به سرعت متوجه می‌شوید که در هنگام استارت تقریباً هیچ شتابی نداشتید و در سرعت‌های بالا، موتور در نزدیکی خط قرمز جیغ می‌زد. خودرویی مانند این خیلی سریع فرسوده می شود و تقریباً غیرقابل رانندگی خواهد بود.

    بنابراین گیربکس از چرخ دنده استفاده می کند تا از گشتاور موتور استفاده موثرتری کند و موتور با سرعت مناسب کار کند. هنگام یدک‌کشی یا حمل اجسام سنگین، گیربکس وسیله نقلیه شما می‌تواند آنقدر داغ شود که مایع گیربکس را بسوزاند. به منظور محافظت از گیربکس در برابر آسیب جدی، رانندگانی که یدک کش می کنند باید وسایل نقلیه مجهز به خنک کننده گیربکس را خریداری کنند.

    تفاوت اصلی بین گیربکس دستی و اتوماتیک این است که گیربکس دستی مجموعه های مختلفی از دنده ها را به شفت خروجی قفل و باز می کند تا به نسبت های مختلف دنده دست یابد، در حالی که در یک گیربکس اتوماتیک، مجموعه دنده های یکسانی همه دنده های مختلف را تولید می کند.   گیربکس سیاره ای وسیله ای است که این امر را در گیربکس اتوماتیک امکان پذیر می کند.

     

    بیایید نگاهی به نحوه عملکرد چرخ دنده سیاره ای بیندازیم.

    مجموعه دنده سیاره ای

    وقتی یک جعبه دنده اتوماتیک را جدا می کنید و به داخل آن نگاه می کنید، مجموعه عظیمی از قطعات را در یک فضای نسبتا کوچک پیدا می کنید. از جمله می بینید:

    • یک مجموعه دنده سیاره ای مبتکرانه

    • مجموعه ای از باندها برای قفل کردن قسمت هایی از چرخ دنده

    • مجموعه ای از سه کلاچ صفحه مرطوب برای قفل کردن سایر قسمت های گیربکس

    • یک سیستم هیدرولیک فوق العاده عجیب که کلاچ ها و باندها را کنترل می کند

    • یک پمپ دنده ای بزرگ برای حرکت سیال گیربکس به اطراف

    مرکز توجه چرخ دنده سیاره ای است. تقریباً به اندازه یک طالبی، این یک قسمت تمام نسبت‌های مختلف دنده‌ای را ایجاد می‌کند که گیربکس می‌تواند تولید کند. هر چیز دیگری در جعبه دنده وجود دارد تا به مجموعه دنده سیاره ای کمک کند تا کار خود را انجام دهد. این قطعه دنده شگفت انگیز قبلا در HowStuffWorks  ظاهر شده استیک گیربکس اتوماتیک شامل دو چرخ دنده کامل سیاره ای است که با هم در یک جزء جمع شده اند. برای آشنایی با چرخ دنده های سیاره ای، نحوه عملکرد نسبت دنده را ببینید .

    هر چرخ دنده سیاره ای دارای سه جزء اصلی است:

    1. دنده آفتاب

    2. چرخ دنده های سیاره و حامل چرخ دنده های سیاره

    چرخ دنده

    هر یک از این سه جزء می تواند ورودی، خروجی یا ثابت نگه داشته شود. انتخاب قطعه ای که کدام نقش را ایفا می کند، نسبت دنده را برای مجموعه دنده تعیین می کند. بیایید نگاهی به یک چرخ دنده سیاره ای بیاندازیم.

      نسبت های دنده سیاره ای

    یکی از چرخ دنده های سیاره ای انتقال ما دارای یک چرخ دنده حلقه ای با 72 دندانه و یک چرخ دنده خورشیدی با 30 دندانه است. ما می توانیم تعداد زیادی نسبت دنده های مختلف را از این گیربکس بدست آوریم.

    جدول نسبت دنده

     

     

     

    همچنین، قفل کردن هر دو از سه جزء با هم، کل دستگاه را با کاهش دنده 1:1 قفل می کند. توجه داشته باشید که اولین نسبت دنده ذکر شده در بالا یک کاهش است . سرعت خروجی کمتر از سرعت ورودی است. دومی overdrive است . سرعت خروجی سریعتر از سرعت ورودی است. آخرین مورد دوباره کاهش است، اما جهت خروجی معکوس است. چندین نسبت دیگر وجود دارد که می توان از این مجموعه دنده سیاره ای خارج کرد، اما این ها نسبت هایی هستند که به گیربکس اتوماتیک ما مربوط می شوند. 

      مجموعه دنده سیاره ای مرکب

    این گیربکس اتوماتیک از مجموعه ای از چرخ دنده ها به نام مجموعه دنده سیاره ای ترکیبی استفاده می کند که شبیه یک مجموعه دنده سیاره ای منفرد است اما در واقع مانند دو دنده سیاره ای ترکیب شده عمل می کند. این یک چرخ دنده حلقه ای دارد که همیشه خروجی گیربکس است، اما دارای دو چرخ دنده خورشیدی و دو مجموعه سیاره است.

    بیایید به برخی از قسمت ها نگاه کنیم:

    یک چرخ دنده سیاره ای مرکب مانند دو چرخ دنده سیاره ای با هم عمل می کند. در مورد چرخ دنده های سیاره ای مرکب و ساختار گیربکس اتوماتیک بیاموزید.

     

     

     

     

    شکل زیر سیارات حامل سیاره را نشان می دهد. توجه کنید که چگونه سیاره سمت راست پایین تر از سیاره سمت چپ قرار دارد. سیاره سمت راست چرخ دنده حلقه را درگیر نمی کند - سیاره دیگر را درگیر می کند. فقط سیاره سمت چپ چرخ دنده حلقه را درگیر می کند.

    یک چرخ دنده سیاره ای مرکب مانند دو چرخ دنده سیاره ای با هم عمل می کند. در مورد چرخ دنده های سیاره ای مرکب و ساختار گیربکس اتوماتیک بیاموزید.

     

     

     

     

    در ادامه می توانید داخل سیاره حامل را ببینید. دنده‌های کوتاه‌تر فقط توسط دنده‌های خورشیدی کوچک‌تر درگیر می‌شوند. سیارات طولانی تر توسط چرخ دنده خورشیدی بزرگتر و سیارات کوچکتر درگیر می شوند.

    یک چرخ دنده سیاره ای مرکب مانند دو چرخ دنده سیاره ای با هم عمل می کند. در مورد چرخ دنده های سیاره ای مرکب و ساختار گیربکس اتوماتیک بیاموزید.

     

     

     

     

    انیمیشن زیر نشان می دهد که چگونه همه قسمت ها در یک انتقال وصل شده اند.

    اهرم دنده را حرکت دهید تا ببینید نیرو از طریق گیربکس چگونه منتقل می شود.

    اولین دنده

    در دنده اول، چرخ دنده خورشیدی کوچکتر در جهت عقربه های ساعت توسط توربین موجود در مبدل گشتاور رانده می شود . حامل سیاره ای سعی می کند در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخد، اما توسط کلاچ یک طرفه (که فقط به چرخش در جهت عقربه های ساعت اجازه می دهد) ثابت نگه داشته می شود و چرخ دنده حلقه خروجی را می چرخاند. دنده کوچک 30 دندانه و چرخ دنده 72 دندانه دارد، بنابراین نسبت دنده برابر است با:

    نسبت = -R/S = - 72/30 = -2.4:1

    بنابراین چرخش منفی 2.4:1 است، به این معنی که جهت خروجی مخالف جهت ورودی خواهد بود. اما جهت خروجی در واقع همان جهت ورودی است -- اینجاست که ترفند با دو مجموعه سیاره وارد می شود. مجموعه اول سیارات با مجموعه دوم درگیر می شود و مجموعه دوم چرخ دنده حلقه را می چرخاند. این ترکیب جهت را معکوس می کند. می توانید ببینید که این امر باعث می شود چرخ دنده خورشیدی بزرگتر بچرخد. اما چون کلاچ آزاد می شود، دنده خورشیدی بزرگتر آزاد است که در جهت مخالف توربین بچرخد (در خلاف جهت عقربه های ساعت).

    اهرم دنده را حرکت دهید تا ببینید نیرو از طریق گیربکس چگونه منتقل می شود.

    دنده دوم

    این گیربکس برای به دست آوردن نسبت مورد نیاز برای دنده دوم، کاری واقعاً منظم انجام می دهد. مانند دو چرخ دنده سیاره ای عمل می کند که با یک سیاره حامل مشترک به یکدیگر متصل شده اند.

    اولین مرحله حامل سیاره در واقع از چرخ دنده خورشیدی بزرگتر به عنوان چرخ دنده استفاده می کند. بنابراین مرحله اول شامل خورشید (دنده خورشیدی کوچکتر)، حامل سیاره و حلقه (دنده خورشیدی بزرگتر) است.

    ورودی دنده خورشیدی کوچک است. چرخ دنده حلقه ای (دنده خورشیدی بزرگ) توسط باند ثابت نگه داشته می شود و خروجی حامل سیاره است. برای این مرحله، با خورشید به عنوان ورودی، حامل سیاره به عنوان خروجی، و چرخ دنده حلقه ثابت، فرمول به شرح زیر است:

    1 + R/S = 1 + 36/30 = 2.2:1

    حامل سیاره برای هر چرخش چرخ دنده کوچک خورشیدی 2.2 بار می چرخد. در مرحله دوم، حامل سیاره به عنوان ورودی برای دومین مجموعه دنده سیاره ای عمل می کند، چرخ دنده خورشیدی بزرگتر (که ثابت نگه داشته می شود) به عنوان خورشید عمل می کند، و چرخ دنده حلقه ای به عنوان خروجی عمل می کند، بنابراین نسبت دنده برابر است با:

    1 / (1 + S/R) = 1 / (1 + 36/72) = 0.67:1

    برای به دست آوردن کاهش کلی برای دنده دوم، مرحله اول را در مرحله دوم ضرب می کنیم، 2.2 x 0.67، تا کاهش 1.47:1 به دست آید. ممکن است عجیب به نظر برسد، اما اگر ویدیو را تماشا کنید، ایده ای از نحوه عملکرد آن خواهید داشت.

    اهرم دنده را حرکت دهید تا ببینید نیرو از طریق گیربکس چگونه منتقل می شود.

    دنده سوم

    اکثر گیربکس های اتوماتیک دارای نسبت 1:1 در دنده سوم هستند. از بخش قبل به یاد خواهید آورد که تنها کاری که ما برای بدست آوردن خروجی 1:1 باید انجام دهیم این است که هر دو از سه قسمت چرخ دنده سیاره ای را با هم قفل کنیم. با چیدمان در این گیربکس، حتی ساده تر است - تنها کاری که باید انجام دهیم این است که کلاچ هایی را درگیر کنیم که هر یک از چرخ دنده های خورشیدی را به توربین قفل می کنند.

    اگر هر دو چرخ دنده خورشیدی در یک جهت بچرخند، سیاره دنده قفل می شود زیرا آنها فقط می توانند در جهت مخالف بچرخند. این چرخ دنده حلقه را به سیارات قفل می کند و باعث می شود همه چیز به عنوان یک واحد بچرخد و نسبت 1:1 تولید کند.

    اهرم دنده را حرکت دهید تا ببینید نیرو از طریق گیربکس چگونه منتقل می شود.

    بیش از حد

    طبق تعریف، یک Overdrive سرعت خروجی بیشتری نسبت به سرعت ورودی دارد. این افزایش سرعت است - برعکس کاهش. در این انتقال، درگیر کردن اوردایو دو کار را همزمان انجام می دهد. اگر مبدل‌های گشتاور چگونه کار می‌کنند را بخوانید ، در مورد مبدل‌های گشتاور قفلی اطلاعاتی کسب کرده‌اید. به منظور بهبود راندمان، برخی از خودروها مکانیزمی دارند که مبدل گشتاور را قفل می کند تا خروجی موتور مستقیماً به گیربکس برود.

    در این گیربکس، هنگامی که اوردرایو درگیر می شود، شفتی که به محفظه مبدل گشتاور (که به فلایویل موتور پیچ شده است) متصل است، توسط کلاچ به حامل سیاره متصل می شود. چرخ‌دنده‌های خورشیدی کوچک به‌چرخ‌های آزاد می‌چرخند، و چرخ‌دنده خورشیدی بزرگ‌تر توسط باند اوردایو نگه‌داری می‌شود. هیچ چیز به توربین متصل نیست. تنها ورودی از محفظه مبدل می آید. بیایید دوباره به نمودار خود برگردیم، این بار با حامل سیاره برای ورودی، دنده خورشیدی ثابت و چرخ دنده حلقه برای خروجی.

    نسبت = 1 / (1 + S/R) = 1 / ( 1 + 36/72) = 0.67:1

    بنابراین خروجی به ازای هر دو سوم چرخش موتور یک بار می چرخد. اگر موتور با 2000 دور در دقیقه بچرخد، سرعت خروجی 3000 RPM است. این به خودروها اجازه می دهد تا با سرعت آزادراه رانندگی کنند در حالی که سرعت موتور خوب و آهسته می ماند.

    اهرم دنده را حرکت دهید تا ببینید نیرو از طریق گیربکس چگونه منتقل می شود.

    دنده معکوس

    دنده عقب بسیار شبیه به دنده یک است، با این تفاوت که به جای اینکه دنده خورشیدی کوچک توسط توربین مبدل گشتاور به حرکت درآید، دنده خورشیدی بزرگتر به حرکت در می آید و چرخ دنده کوچک در جهت مخالف می چرخد. حامل سیاره توسط نوار معکوس به محفظه نگه داشته می شود. بنابراین، با توجه به معادلات ما از صفحه آخر، داریم:

    بنابراین نسبت معکوس در این گیربکس کمی کمتر از دنده اول است.

    نسبت دنده

    این گیربکس دارای چهار دنده جلو و یک دنده عقب است. بیایید ضرایب دنده، ورودی و خروجی را خلاصه کنیم:

     

     

     

     

     

     

    پس از خواندن این بخش ها، احتمالاً تعجب می کنید که چگونه ورودی های مختلف متصل و قطع می شوند. این کار توسط یک سری کلاچ و باند داخل جعبه دنده انجام می شود. در بخش بعدی، نحوه کار اینها را خواهیم دید.

     

    کلاچ و باند در گیربکس اتوماتیک

    در بخش آخر، نحوه ایجاد هر یک از نسبت‌های دنده توسط گیربکس را مورد بحث قرار دادیم. به عنوان مثال، وقتی در مورد Overdrive بحث کردیم، گفتیم:

    در این گیربکس، هنگامی که اوردرایو درگیر می شود، شفتی که به محفظه مبدل گشتاور (که به فلایویل موتور پیچ شده است) متصل است، توسط کلاچ به حامل سیاره متصل می شود. چرخ‌دنده‌های خورشیدی کوچک به‌چرخ‌های آزاد می‌چرخند، و چرخ‌دنده خورشیدی بزرگ‌تر توسط باند اوردایو نگه‌داری می‌شود. هیچ چیز به توربین متصل نیست. تنها ورودی از محفظه مبدل می آید.

    برای وارد کردن گیربکس به اوردرایو، بسیاری از چیزها باید توسط کلاچ ها و باندها متصل و جدا شوند. حامل سیاره توسط یک کلاچ به محفظه مبدل گشتاور متصل می شود. خورشید کوچک توسط یک کلاچ از توربین جدا می شود تا بتواند به چرخ آزاد تبدیل شود. چرخ دنده خورشیدی بزرگ توسط یک باند به محفظه نگه داشته می شود تا نتواند بچرخد. هر تعویض دنده باعث ایجاد یک سری اتفاقات مانند این می شود که با کلاچ ها و باندهای مختلف درگیر و جدا می شوند. بیایید نگاهی به یک گروه بیاندازیم.

    باندها

    در این انتقال دو باند وجود دارد. باندهای یک گیربکس، به معنای واقعی کلمه، نوارهای فولادی هستند که دور بخش هایی از قطار دنده پیچیده شده و به محفظه متصل می شوند. آنها توسط سیلندرهای هیدرولیک داخل جعبه گیربکس فعال می شوند.

    یکی از گروه ها

     

     

     

     

    در شکل بالا یکی از باندهای محفظه جعبه دنده را مشاهده می کنید. قطار دنده برداشته می شود. میله فلزی به پیستون متصل است که باند را فعال می کند.

    پیستون هایی که باندها را فعال می کنند در اینجا قابل مشاهده هستند.

     

     

     

     

    در بالا می توانید دو پیستون را ببینید که باندها را فعال می کنند. فشار هیدرولیک که توسط مجموعه‌ای از سوپاپ‌ها به داخل سیلندر وارد می‌شود، باعث می‌شود پیستون‌ها روی باندها فشار بیاورند و آن قسمت از قطار دنده را به محفظه قفل کنند.

    کلاچ های گیربکس کمی پیچیده تر هستند. در این جعبه دنده چهار کلاچ وجود دارد. هر کلاچ توسط مایع هیدرولیک تحت فشار که وارد پیستونی در داخل کلاچ می شود فعال می شود. فنرها اطمینان حاصل می کنند که وقتی فشار کاهش می یابد کلاچ آزاد می شود. در زیر پیستون و درام کلاچ را مشاهده می کنید. به مهر و موم لاستیکی روی پیستون توجه کنید -- این یکی از قطعاتی است که با بازسازی گیربکس شما تعویض می شود.

    یکی از کلاچ های گیربکس

     

     

     

     

    شکل بعدی لایه های متناوب مواد اصطکاک کلاچ و صفحات فولادی را نشان می دهد. مواد اصطکاک در داخل تابیده شده است، جایی که به یکی از چرخ دنده ها قفل می شود. ورق فولادی در قسمت بیرونی شیاردار است، جایی که به محفظه کلاچ قفل می شود. این صفحات کلاچ نیز در صورت بازسازی گیربکس تعویض می شوند.

    صفحات کلاچ

     

     

     

     

    فشار برای کلاچ ها از طریق گذرگاه ها در شفت ها تغذیه می شود. سیستم هیدرولیک کنترل می کند که کدام کلاچ ها و باندها در هر لحظه فعال شوند.

      وقتی ماشین را در پارک می گذارید

    ممکن است قفل کردن جعبه دنده و جلوگیری از چرخش آن کار ساده ای به نظر برسد، اما در واقع الزامات پیچیده ای برای این مکانیسم وجود دارد. ابتدا باید بتوانید وقتی ماشین روی تپه قرار دارد آن را جدا کنید (وزن ماشین روی مکانیسم قرار دارد). دوم، شما باید بتوانید مکانیسم را درگیر کنید، حتی اگر اهرم با دنده هماهنگ نباشد. سوم، پس از درگیر شدن، چیزی باید از بالا آمدن و جدا شدن اهرم جلوگیری کند.

    مکانیزمی که همه این کارها را انجام می دهد بسیار منظم است. ابتدا به برخی از قسمت ها نگاه می کنیم.

    خروجی گیربکس: بریدگی های مربعی با مکانیزم ترمز دستی برای ثابت نگه داشتن خودرو درگیر می شوند.

     

     

     

     

    مکانیزم ترمز دستی دندان های خروجی را درگیر می کند تا خودرو را ثابت نگه دارد. این بخشی از گیربکس است که به محور محرک متصل می شود - بنابراین اگر این قسمت نتواند بچرخد، ماشین نمی تواند حرکت کند.

    محفظه خالی گیربکس با مکانیزم ترمز دستی که از آن عبور می کند، مانند زمانی که خودرو در پارک است.

     

     

     

     

    در بالا مکانیسم پارک را می بینید که به داخل محفظه ای که دنده ها در آن قرار دارند بیرون زده است. توجه کنید که کناره های آن مخروطی است. این به باز کردن ترمز دستی هنگامی که روی یک تپه پارک می‌کنید کمک می‌کند - نیروی ناشی از وزن خودرو به بیرون راندن مکانیزم پارک به دلیل زاویه مخروطی کمک می‌کند.

     

     

     

     

     

     

    این میله به کابلی متصل است که توسط اهرم تعویض دنده در ماشین شما کار می کند.

     

     

     

     

     

    هنگامی که اهرم تعویض دنده در پارک قرار می گیرد، میله فنر را به بوش مخروطی کوچک فشار می دهد. اگر مکانیزم پارک طوری ردیف شود که بتواند در یکی از شکاف‌های قسمت دنده خروجی بیفتد، بوش مخروطی مکانیسم را به سمت پایین فشار می‌دهد. اگر مکانیزم روی یکی از نقاط بلند خروجی ردیف شود، فنر روی بوش مخروطی فشار می آورد، اما اهرم در جای خود قفل نمی شود تا زمانی که ماشین کمی غلت بخورد و دندانه ها به درستی ردیف شوند. به همین دلیل است که گاهی اوقات ماشین شما پس از پارک کردن و رها کردن پدال ترمز کمی حرکت می کند - باید کمی بچرخد تا دندان ها تا جایی که مکانیزم پارک می تواند در جای خود بیفتد، قرار بگیرد.

    هنگامی که خودرو به طور ایمن در پارک است، بوش اهرم را پایین نگه می دارد تا اگر روی تپه باشد، خودرو از پارک خارج نشود.

    گیربکس اتوماتیک: هیدرولیک، پمپ و گاورنر

    هیدرولیک

    گیربکس اتوماتیک در ماشین شما باید وظایف متعددی را انجام دهد. ممکن است متوجه نشوید که چند روش مختلف کار می کند. به عنوان مثال، در اینجا برخی از ویژگی های گیربکس اتوماتیک آورده شده است:

    • اگر خودرو در حالت اوردرایو (در جعبه دنده چهار سرعته) باشد، گیربکس به طور خودکار دنده را بر اساس سرعت خودرو و موقعیت پدال گاز انتخاب می کند.

    • اگر به آرامی شتاب بگیرید، تعویض دنده ها در سرعت های پایین تری نسبت به زمانی که با تمام گاز شتاب می دهید اتفاق می افتد.

    • اگر پدال گاز را کف کنید، گیربکس به دنده پایین بعدی پایین می آید.

    • اگر انتخابگر تعویض دنده را به دنده پایین‌تر ببرید، گیربکس دنده پایین می‌آید مگر اینکه ماشین برای آن دنده خیلی سریع حرکت کند. اگر ماشین خیلی سریع حرکت کند، صبر می کند تا سرعت ماشین کم شود و سپس دنده را پایین بیاورد.

    • اگر گیربکس را در دنده دوم قرار دهید، هرگز دنده را پایین یا بالاتر نمی برد، حتی از توقف کامل، مگر اینکه اهرم دنده را حرکت دهید.

    احتمالاً قبلاً چیزی شبیه به این دیده اید. این واقعاً مغز گیربکس اتوماتیک است که همه این عملکردها و موارد دیگر را مدیریت می کند. گذرگاه هایی که می توانید سیال را به تمام اجزای مختلف در گیربکس هدایت کنید. گذرگاه های قالب گیری شده در فلز یک راه کارآمد برای هدایت سیال است. بدون آنها، شیلنگ های زیادی برای اتصال بخش های مختلف گیربکس مورد نیاز است. ابتدا، اجزای کلیدی سیستم هیدرولیک را مورد بحث قرار خواهیم داد. سپس خواهیم دید که آنها چگونه با هم کار می کنند.

    پمپ

     

     

     

     

    گیربکس های اتوماتیک یک پمپ منظم دارند که به آن پمپ دنده ای می گویند . پمپ معمولاً در پوشش جعبه دنده قرار دارد. این سیال را از یک سامپ در پایین گیربکس می کشد و آن را به سیستم هیدرولیک می رساند. همچنین خنک کننده گیربکس و مبدل گشتاور را تغذیه می کند .

    پمپ دنده از گیربکس اتوماتیک

     

     

     

     

    چرخ دنده داخلی پمپ به محفظه مبدل گشتاور متصل می شود، بنابراین با همان سرعت موتور می چرخد. چرخ دنده بیرونی توسط چرخ دنده داخلی چرخانده می شود و با چرخش چرخ دنده ها، مایع از یک طرف هلال خارج شده و از طرف دیگر به سیستم هیدرولیک خارج می شود.

    فرماندار

    گاورنر یک سوپاپ هوشمند است که سرعت حرکت خودرو را به گیربکس می گوید. به خروجی متصل است، بنابراین هرچه ماشین سریعتر حرکت کند، گاورنر سریعتر می چرخد. در داخل گاورنر یک شیر فنری وجود دارد که متناسب با سرعت چرخش گاورنر باز می شود -- هر چه گاورنر سریعتر بچرخد، شیر بیشتر باز می شود. سیال پمپ از طریق شفت خروجی به گاورنر وارد می شود.

    هرچه ماشین سریعتر حرکت کند، سوپاپ گاورنر بیشتر باز می شود و فشار سیالی که از آن عبور می کند بیشتر می شود.

    فرماندار

     

     

     

     

    گیربکس های اتوماتیک: سوپاپ ها و تعدیل کننده ها

     

     

     

     

     

    مدار شیفت

    برای تعویض صحیح دنده، گیربکس اتوماتیک باید بداند که موتور چقدر کار می کند. دو روش مختلف برای انجام این کار وجود دارد. برخی از خودروها یک اتصال کابل ساده دارند که به یک دریچه گاز در گیربکس متصل است. هرچه پدال گاز بیشتر فشار داده شود، فشار بیشتری به دریچه گاز وارد می شود. سایر خودروها از تعدیل کننده خلاء برای اعمال فشار به دریچه گاز استفاده می کنند. مدولاتور فشار منیفولد را حس می کند که وقتی موتور تحت بار بیشتری قرار می گیرد، افزایش می یابد.

    سوپاپ دستی همان چیزی است که اهرم تعویض دنده به آن متصل می شود. بسته به اینکه کدام چرخ دنده انتخاب شده است، شیر دستی مدارهای هیدرولیکی را تغذیه می کند که چرخ دنده های خاصی را مهار می کند. به عنوان مثال، اگر اهرم دنده در دنده سوم باشد، مداری را تغذیه می کند که از درگیر شدن اوردرایو جلوگیری می کند.

    شیرهای تعویض فشار هیدرولیک را به کلاچ ها و باندها برای درگیر شدن هر دنده تامین می کنند. بدنه سوپاپ گیربکس شامل چندین شیر تعویض است. شیر تعویض زمان تعویض دنده به دنده دیگر را تعیین می کند. به عنوان مثال، سوپاپ 1 تا 2 شیفت زمان تعویض دنده اول به دوم را تعیین می کند. شیر تعویض با سیال از گاورنر در یک طرف و شیر گاز از طرف دیگر تحت فشار قرار می گیرد. آنها با سیال توسط پمپ تامین می شوند و آن سیال را به یکی از دو مدار هدایت می کنند تا کنترل کنند که ماشین با کدام دنده کار کند.

    اگر خودرو به سرعت شتاب بگیرد، سوپاپ تعویض دنده را به تاخیر می اندازد. اگر خودرو به آرامی شتاب بگیرد، تعویض دنده با سرعت کمتری انجام می شود. بیایید بحث کنیم که وقتی ماشین به آرامی شتاب می گیرد چه اتفاقی می افتد.

    با افزایش سرعت خودرو، فشار گاورنر افزایش می یابد. این باعث می شود که سوپاپ تعویض دنده به حالت اول برود تا مدار دنده اول بسته شود و مدار دنده دوم باز شود. از آنجایی که خودرو با دریچه گاز سبک شتاب می گیرد، سوپاپ دریچه گاز فشار زیادی به سوپاپ دنده وارد نمی کند.

    هنگامی که خودرو به سرعت شتاب می گیرد، سوپاپ دریچه گاز فشار بیشتری را بر روی سوپاپ تعویض اعمال می کند. این بدان معناست که فشار گاورنر باید بیشتر باشد (و در نتیجه سرعت خودرو باید سریعتر باشد) قبل از اینکه سوپاپ تعویض دنده به اندازه کافی حرکت کند تا دنده دوم را درگیر کند.

    هر شیر تعویض به محدوده فشار خاصی پاسخ می دهد. بنابراین وقتی ماشین سریع‌تر حرکت می‌کند، شیر دنده 2 به 3 کنترل می‌شود، زیرا فشار گاورنر به اندازه‌ای زیاد است که آن سوپاپ را فعال کند.

    گیربکس های کنترل شده الکترونیکی

    یک گیربکس اتوماتیک با حالت دستی به راننده امکان تعویض دنده را بدون پدال کلاچ می دهد.

     

     

     

     

    گیربکس‌های کنترل‌شده الکترونیکی، که در برخی خودروهای جدید ظاهر می‌شوند، هنوز از هیدرولیک برای فعال کردن کلاچ‌ها و باندها استفاده می‌کنند، اما هر مدار هیدرولیک توسط یک شیر برقی کنترل می‌شود . این امر لوله کشی روی گیربکس را ساده می کند و امکان طرح های کنترل پیشرفته تری را فراهم می کند.

    در بخش آخر ما برخی از استراتژی های کنترلی را دیدیم که گیربکس های کنترل شده مکانیکی استفاده می کنند. گیربکس های کنترل شده الکترونیکی حتی طرح های کنترل دقیق تری دارند. علاوه بر نظارت بر سرعت خودرو و موقعیت دریچه گاز، کنترل کننده گیربکس می تواند سرعت موتور را در صورت فشار دادن پدال ترمز و حتی سیستم ترمز ضد قفل را کنترل کند .

    با استفاده از این اطلاعات و یک استراتژی کنترل پیشرفته مبتنی بر منطق فازی - روشی برای برنامه‌ریزی سیستم‌های کنترل با استفاده از استدلال نوع انسانی - انتقال‌های کنترل شده الکترونیکی می‌توانند کارهایی مانند:

    • برای کنترل سرعت و کاهش ساییدگی ترمزها، هنگام سرازیری، دنده را به صورت خودکار پایین بیاورید

    • تعویض دنده هنگام ترمزگیری روی سطح لغزنده برای کاهش گشتاور ترمز اعمال شده توسط موتور

    • هنگام رفتن به پیچ در یک جاده پر پیچ و خم، از افزایش دنده جلوگیری کنید

    بیایید در مورد آخرین ویژگی صحبت کنیم - جلوگیری از افزایش دنده هنگام رفتن به پیچ در یک جاده پر پیچ و خم. فرض کنید در یک جاده کوهستانی سربالایی و پر پیچ و خم رانندگی می کنید. هنگامی که در بخش‌های مستقیم جاده رانندگی می‌کنید، گیربکس به دنده دوم تغییر می‌کند تا به شما شتاب کافی و قدرت بالا رفتن از تپه را بدهد. وقتی به منحنی می رسید، سرعت خود را کاهش می دهید، پای خود را از روی پدال گاز بردارید و احتمالاً ترمز را فشار می دهید. هنگامی که پای خود را از روی گاز بردارید، اکثر گیربکس ها به دنده سوم یا حتی درایو زیاد می شوند. سپس هنگامی که از منحنی شتاب بگیرید، آنها دوباره به سمت پایین شیفت می روند. اما اگر با یک ماشین دنده دستی رانندگی می‌کردید، احتمالاً ماشین را تمام مدت با همان دنده رها می‌کردید.

     

         

    تعمیر گیربکس جیلی تعمیر گیربکس ام وی ام تعمیر گیربکس چری تعمیر گیربکس آریزو 5 تعمیر گیربکس سانتافه

    تعمیر گیربکس ام وی ام 550 تعمیر گیربکس کیا سراتو تعمیر گیربکس نیسان تیانا

     

    در خواست تعمیر

    همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت
    شماره همراه
    نوع خودرو
    توضیحات
    تماس تلفنی


    تعمیر گیربکس خودرو های چینی و وارداتی

    دانگ فنگ , جیلی , جک , لیفان , ام وی ام , چری , چانگان , بسترن , برلیانس , ام جی

    درباره ما

    مجموعه گنجی گیربکس از سال 1390 به صورت تخصصی در امور تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین های خارجی شروع به فعالیت نمود این مجموعه دارای مدارک بین المللی از شرکت های هیوندا کیا نیسان تویوتا و انواع برند خودروهای چینی می باشد یکی از مزایای مجموعه گنجی گیربکس باز کردن و عیب یابی گیربکس حضور مشتری می باشد که کلیه خدمات و تعمیرات گیربکس را گارانتی بی قیدوشرط می‌کند

    ارتباط با ما
    imgabout


    ویدئوی معرفی

    image
    خدمات
    خدمات ما
    alarm

    خودرو بر رایگان

    خودرو بر رایگان برای خودروهای فاقد حرکت در محدوده غرب تهران

    settings_suggest

    گارانتی بی قید و شرط

    ارائه فاکتور سر برگ دار با مهر گارانتی بی قیدوشرط جهت خدمات و گیربکس های تعمیری

    money_off

    مشاوره عیب یابی رایگان همراه با دستگاه دیاگ

    نازل ترین قیمت منطقه غرب تهران
    باز شدن گیربکس در حضور مشتری

    برای مشاهده ویدیو های آموزشی و اطلاعات بیشتر برند خودرو را انتخاب کنید


    برای دریافت مشاوره تماس بگیرید: 09129570390 - 09194444607
    وبلاگ
    جدیدترین مقالات

    برای مشاهده تازه ترین مقالات سایت کلیک کنید

    مشاهده بیشتر

    300K

    مشتریان

    647K

    کارهای انجام شده

    12 سال

    سابقه فعالیت
    ارسال پیام
    maps_home_work
    آدرس

    تهران، شهران، میدان الغدیر، خیابان شهدا، مجتمع خدماتی ققنوس


    headset_mic
    شماره های تماس

    09129570390 - 09194444607

    expand_less
    تعمیر گیربکس اتوماتیک جیلی امگرند غرب تهران , تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام غرب تهران , تعمیر گیربکس اتوماتیک چری غرب تهران , تعمیر گیربکس اتوماتیک جک غرب تهران